Disposem d’un equip d’especialistes en la prevenció de tots aquells trastorns que emergeixen durant la infància i l’adolescència (Trastorns de la Conducta Alimentaria (TCA), Trastorns de la Conducta (TC), Dislèxia i Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH), Trastorno de l’Espectre Autista (TEA)). Sabem que una detecció i intervenció primerenca contribueixen a una millora del pronòstic.

 

Pots consultar el nostre programa en el següent enllaç:
Programa de formació per a la prevenció i la promoció de la salut

Adaptem els nostres tallers a les necessitats específiques del grup i de l’entorn. Realitzem formació a mida abordant temàtiques como: TCA, addiccions a substàncies i pantalles, assetjament escolar,…

Els nostres objectius son:

Formar en la prevenció i detecció precoç al professorat, a les famílies i al personal sanitari i social.
Assessorar al professorat: com actuar davant un possible cas a l’aula i les estratègies generals de prevenció i acompanyament.
Treballar amb els joves i adolescents aquells factors que els fan més resistents a patir algun trastorn d’origen en l’adolescència: Autoestima, Satisfacció Corporal, Assertivitat, Comunicació Emocional, Hàbits i Estils de Vida Saludables.

La Fundació FITA ofereix un servei d’assessorament en la detecció i abordatge de les diferents patologies. Podeu contactar, gratuïtament, via mail o telèfon i un professional expert us ajudarà a trobar la millor manera d’abordar la situació.

Podeu demanar més informació a fita@fitafundacion.org